• SESTAVLJENI KOMPLETI
  BREZPLAČNA DOSTAVA
  Kompleti so sestavljeni (montaža, uravnovešanje, kovinski ventil, plin)
  in po želji, dostavljeni na vaš naslov.
 • STROKOVNA MONTAŽA
  HITRA DOSTAVA
  Sestavljen komplet vam brezplačno dostavimo na vaš naslov
  kjerkoli v Sloveniji.
 • STROKOVNO SVETOVANJE
  ZADOVOLJNE STRANKE
  Naši prodajni svetovalci z velikim zanimanjem spremljajo razvoj
  pnevmatik, platišč in dodatne opreme.

ZIMSKI KOMPLETI- ALU PLATIŠČA IN PNEVMATIKE

Sestavljeni kompleti platišč z pnevmatikami! Montaža + uravnovešanje = GRATIS!

Kompleti so sestavljeni (montaža, uravnovešanje, kovinski ventil, plin) in po želji, dostavljeni na vaš naslov. Naš svetovalec bo z veseljem pripravil najboljšo ponudbo!
Pošljite elektronsko pošto in navedite natančne o podatke o vašem vozilu. Ker se v Gumi Centru zavedamo resnosti odločitve nakupovanja kompletov, vam priporočamo da se obrnete na našega strokovnjaka, ki vam bo glede na avtomobil svetoval kaj je za vas najbolj primerno.

Plačate le pnevmatiko in ALU platišče.. Sestavljen komplet vam brezplačno dostavimo na vaš naslov kjerkoli v Sloveniji.

 

Kaj točno je komplet koles + zimskih pnevmatik?

Komplet zimskih pnevmatik sestavlja set pnevmatik, skupaj s platišči (jeklenimi ali aluminijastimi, glede na osebne želje). Omogoča vam, da izberete celovit komplet zimskih koles, ki so vsako leto pripravljena za namestitev na vaše vozilo, da zamenjajo letna kolesa (letne pnevmatike in platišča). S tem prihranite čas in si zagotovite varnejšo vožnjo v zahrbtnih, negotovih pogojih. 
Stroške tega kompleta lahko znižate, če se odločite za dimenzijo pnevmatik z ustreznim premerom za vaša platišča, ki je odobreno za vaše vozilo, a manjšo od dimenzije pnevmatik, ki jih uporabljate poleti. Zimske pnevmatike so po navadi dražje od letnih, vendar lahko izbira manjših pnevmatik pripomore k nižji ceni.
Za vozilo Golf 7, je, na primer, možnih šest velikosti: : 195/65 R15 91T - 205/55 R16 91H - 205/50 R17 93V - 225/45 R17 91V - 225/40 R18 92Y - 225/35 R19 88Y
Ne gleda na tradicionalno dimenzijo pnevmatik, lahko za vaš zimski komplet izberete katero koli od navedenih šestih dimenzij.
Zakaj bi morali izbrati celovit komplet zimskih pnevmatik.
Ni potrebno obiskati trgovine s pnevmatikami, da vam namestijo platišča in pnevmatike - zimske pnevmatike vam dostavijo že uravnotežene in nameščene na platišča. Nakup kompleta zimskih pnevmatik pomeni, da morate samo pritrditi kolo na vaše vozilo.
Če veste kako zamenjati pnevmatiko v primeru preboja, lahko namestite vsa 4 zimska kolesa čisto sami!
Tako vam ni potrebno obiskati servisa v času, ko vsi ostali hitijo z iskanjem in nakupom novih pnevmatik – z investicijo boste dolgoročno prihranili čas in denar.

 

Za zimsko sezono vam bolj priporočamo aluminijasta platišča kot jeklena platišča. Pa si poglejmo bistvene razlike med obema vrstama platišč

OTEŽENO ČIŠČENJE

Jeklena platišča so praviloma bolj "polna" (imajo manjše odprtine) in jih težje očistimo - predvsem na notranji strani

PLASTIČNI POKROVI

Dodatna ovira pri čiščenju jeklenih platišč so plastični okrasni pokrovi, ki se ponavadi uporabljajo na jeklenih platiščih

TRESENJE

Zaradi oteženega čiščenja notranje strani platišča se tam nabira umazanija ki privede do tresenja in podobnih težav, kot da platišče ne bi bilo uravnovešeno oziroma centrirano

LAŽJE VZDRŽEVANJE

Aluminijasta platišča imajo večje odprtine, zato je odstranjevanje umazanije ter drobnih kamenčkov veliko lažje kot pri jeklenih platiščih, kjer strjena umazanija počasi uničuje platišče.

Image

TÜV CERTIFIKAT

Vsa ponujena platišča imajo ustrezen TÜV certifikat.

KONTAKTIRAJTE NAS! Z veseljem vam bomo pomagali